Piparkakkurahka

torstai 28. joulukuuta 2023

Joulun jälkeen kaapista löytyy aina yksi tai kaksi pakettia piparkakkuja, eikö niin?

Tykkään pipareista mutta kohtuudella, en pysty syömään paljon niitä sellaisenaan. Sen takia usein käytän niitä leivontaan! 

Esimerkiksi piparit toimivat hyvin juustokakun pohjana (tässä Jouluinen puolukkajuustokakku - resepti) ja rahkan kanssa.

 


Tässä reseptissä käytin Valion valmistamaa maustettua luumu-kanelirahkaa :)

 

Ainekset (4 annosta):
3,3 dl vispi- tai kuohukermaa
1 prk Valio luumu-kanelirahkaa
5-6 piparkakkua
1 tl vaniljasokeria
1 rkl sokeria


Ohjeet:
Murustele piparkakut tehosekoittimella tai pakastepussin ja kaulimen avulla.
Vaahdota kerma ja sokerit.
Lisää rahka ja sekoita varovasti. Annostele rahka kulhoihin ja ripottele päälle piparkakkumuruja.


Buon appetito! Hyvää ruokahalua!

0 kommenttia:

:: Piparipulla :: Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino