Ihanan makuiset juustosarvet pestotäytteellä ovat maukas sunnuntain välipala.
Ainekset (16 kpl):
3 dl vehnäjauhoja
1 dl ruisjauhoja
50-80 g juustoraastetta
2 tl leivinjauhetta
2 mm suolaa
1/2 dl öljyä
2 dl piimää
pestoa
1 kananmuna voiteluun
Ohjeet:
Kuumenna uuni 225 asteeseen.
Sekoita jauhot, leivinjauhe, juustoraaste ja suola kulhoon.
Lisää öljy sekä piimä ja sekoita hyvin, kunnes taikina irtoaa kulhosta. Jauhoita pöytä, vaivaa taikina ja jaa se kahteen osaan. Kauli ne n. 1 cm paksuiksi levyiksi ja leikkaa niistä 8 kapenevaa kolmiota "pizza sliceja".
Laita jokaisen kolmion leveään reunaan 1/2-1 tl pestoa ja rulla aloittaen leveästä päästä.
Voitele kananmunalla. Paista keskitasolla n. 15-18 min.
Buon appetito! Hyvää ruokahalua!
0 kommenttia:
Lähetä kommentti