Kanan rinnat ovat mehukkaita ja vuohenujuusto nokare tekee niistä vieläkin maistuvampia!
VINKKI! Jos teillä ei ole tai että haluaa käyttää valkoviiniä, lisää sen tilalla pari ruokalusikallista lämmintä vettä.
Ainekset (3 annosta):
500-600 g maustamatonta broilerinfileetä
1 pkt (180 g) vuohenjuustoa
rypsiöljyä tai oliiviöljyä
vehnäjauhoja
suolaa
½ lasia kuivaa valkoviiniä
Ohjeet:
Ota liha huoneenlämpöön n. 30 min ennen valmistusta. Leikkaa vuohenjuusto n. 1 cm paksuiksi renkaiksi.
Jos leikkeet ovat liian paksuja leikkaa ne ohuemmiksi. Pyörittele ne vehnäjauhossa ja taputtele hieman että jauhot tarttuvat hyvin.
Lämmitä vähän öljyä paistinpannussa ja asettele leikkeet, paista ne molemmilta puolilta kunnes saavat kauniin rapsakan värin. Mausta suolalla (mutta ei paljon koska vuohenjuusto on jo aika suolaista).
Laita pienemmälle lämmölle ja kaada sekaan valkoviini. Kypsytä pari minuuttia. Siirrä lautaselle.
Sulata vuohenjuustopaloja hieman pannulla ja asettele yksi pala jokaisen broilerinfileen päälle.
(toinen vaihtoehto on: laita yksi juustopala jokaisen leikkeen päälle. Peitä pannu kannella ja anna hautua pienemmällä lämmöllä kunnes juusto on hieman sulanut)
Tarjoa heti esim. perunamuusin tai vihanneksien kera.
Buon appetito! Hyvää ruokahalua!
0 kommenttia:
Lähetä kommentti