Pienet maukkaat kebakot terveellisellä kanajauhelihalla.
Kalkkunan jauheliha sopii myös hyvin!
Ainekset (n. 12 keskikoista kebakkoa):
400 g kana- tai kalkkunajauhelihaa
2 porkkanaa
2 kananmunaa
1 dl kaurahiutaleita
1 valkosipulinkynsi
1 rkl kuivattua persiljaa
½ tl curryjauhetta
¼ tl mustapippuria
½ tl suolaa
Ohjeet:
Hienonna valkosipuli, kuori ja raasta porkkanat.
Riko kanamunat isoon kulhoon ja sekoita siihen kaurahiutaleet, valkosipuli ja mausteet (persilja, curry ja mustapippuri).
Anna seos turvota hetki. Lisää porkkanaraaste, jauheliha ja mausta suolalla. Sekoita hyvin tasaiseksi massaksi ja muotoile kebakoita.
Asettele kebakot uuninpaperin päälle. Kypsennä uunissa 175 asteessa n. 20 minuuttia.
Tarjoa esim. perunamuusin kanssa.
Buon appetito! Hyvää ruokahalua!
0 kommenttia:
Lähetä kommentti