Voi että miten söpöjä pikkupuusteja! Mistä ne tulevat?? 😍
Ostin pari viikkoa sitten kaksi punalaputettua Valion kanelikreemipurkkia (luulen että lapun syy on se, että kyseessä oli poistuva tuote).
Miten voisin niitä käyttää? Kurkkasin netistä ja löysin muutaman lupaavan reseptin. Päätin valmistaa kreemillä viinereitä ja minikorvapuusteja!
Muokkasin hieman tämän Valion "Raparperi-kinuskiviinerit" reseptiä ja tein omia, lisämällä ripauksen kardemummaa kreemin päälle :)
Sitten, tein nämä suloiset pikkukorvapuustit Kinuskikissan "Korvapuusti-croissantit"- ohjeen mukaan:
Kreemin maku sekä koostumus paiston jälkeen oli tosi hyvä! Molemmat reseptit onnistuivat :)
Buon appetito! Hyvää ruokahalua!
0 kommenttia:
Lähetä kommentti