Tämä on yksi niistä ruoista, jotka tuovat mieleen lapsuuden muistoja.
Niin yksinkertaista pastaa se on! Mutta kun äitini laittoi sitä, se maistui kaikkien aikojen parhaimmalta pastalta!
Tässä se on. Tarvitsee vain 3 yleistä ainesosaa ja ne laitetaan suoraan lautaselle odottamaan keitettyä pastaa :)
Ainekset (1 annos):
80-100 g lyhyttä pastaa
1 valkosipulinkynsi
muutama basilikan lehteä
2 rkl oliiviöljyä
raastettua parmesaanijuustoa
Ohjeet:
Laita öljy, valkosipuli ja revityt basilkanlehdet lautaselle. Anna levätä n. 10 min.
Valkosipulin voi ottaa sitten pois jos et halua syödä kynttä.
Sillä aikana keitä pasta kiehuvassa suolavedessä. Kun pasta on al dente, valuta se ja kaada lautaselle. Sekoita hyvin ja ripottele päälle parmesaania.
Buon appetito! Hyvää ruokahalua!
0 kommenttia:
Lähetä kommentti