Juustoinen Broileripastavuoka

lauantai 10. elokuuta 2024

Oma suosikki broileripastavuoka, helppo tehdä ja niin hemmetin hyvää että ei ikinä jää tähteitä.

 


Ainekset (n. 4 annosta):
400 g marinoituja broilerinfileesuikaleita
250 g Torino täysjyvä cappelli pastaa
1 pieni porkkana
1 punainen paprika
2 kevätsipulia tai pala purjoa
1 prk Valio 3 juuston ruokakermaa
½ prk maustettua tuorejuustoa (esim. valkosipuli)
2 rkl tomaattipyreetä
mustapippuria & currya
n. 50 g juustoraastetta


Ohjeet:
Raasta porkkana ja silppua paprika sekä purjo. Laita vähän öljyä pannulle ja paista siinä broileri, lisää sitten vihannekset. Keitä pasta 2 min vähemmän kuin ohjeessa, valuta ja laita takaisin kattilaan.
Lisää siihen myös kerma, tuorejuusto, tomaattipyree ja mausteet.
Sekoita hyvin ja kaada seos voiteltuun uunivuokaan. Ripottele juustoraaste. Paista 175 asteisen uunin alatasolla n. 30 min, peitä alumiinifoliolla n. 15 min jälkeen.

 

Buon appetito! Hyvää ruokahalua!

0 kommenttia:

:: Piparipulla :: Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino