Parsa ja pekoni on taivaallinen yhdistelmä ❤
Ainekset (3-4 annosta):
400 g lyhyttä pastaa
nippu parsaa
1 pkt pekonia
2 dl ruokakermaa
½ pkt valkosipulituorejuustoa
1 rkl rypsiöljyä (tai oliiviöljyä)
suola & pippuri
Ohjeet:
Poista parsan valkeat, kovat osat, huutele. Leikkaa parsa pieniksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä n. 10-15 min. kunnes ne ovat kypsiä ja laita sivuun.
Leikkaa pekoni suikaleiksi, paista ilman rasvaa. Lisää parsa, kerma, tuorejuusto ja mausteet.
Keitä pasta kiehuvassa suolavedessä. Kun pasta on al dente, sekoita se kastikkeen kanssa. Ripottele pinnalle parmesaanijuusto.
Buon appetito! Hyvää ruokahalua!
0 kommenttia:
Lähetä kommentti