Viime viikolla testasin K-Ruoka lehdessä olevaa reseptiä, nimeltään Kesäpyttipannu.
Tein pari muutosta kuitenkin, se oli maukasta ja yllätävän kevyttä :)
Ainekset (4 annosta):
n. 500 g varhaisperunoita
2 kesäporkkanaa
2 kevätsipulia
1 pkt (280 g) kananakkeja
n. 200 g kesäkaalia
rypsiöljyä
1 rkl juoksevaa hunajaa
1 rkl valkoviinietikkaa
1 tl paprikajauhetta
¼ tl suolaa
¼ tl mustapippuria
Ohjeet:
Pese perunat ja kuori tarvittaessa. Kypsennä ne suolaisessa vedessä ja leikkaa paloiksi.
Hienonna sipulit ja viipaloi porkkanat sekä nakit. Huutele ja suikaloi kaali.
Paista isolla pannulla öljyssä vihannekset ja nakit, lisää sitten kaali ja perunat.
Lisää mausteet.
Tarjoaa paistettujien kananmunien kanssa.
Buon appetito! Hyvää ruokahalua!
0 kommenttia:
Lähetä kommentti