Tonnikalapastavuoka

sunnuntai 22. tammikuuta 2023

Tavallisesti en tykkää paljon kalalaatikoista koska ne aina tuntuvat jotenkin kuivalta, mutta kun kokeilin tätä resepti olin ihastunut! Se maistuu mehevältä ja maukkaalta!

 


 

Ainekset (n. 5 annosta):
350 g täysjyvä (lyhyttä) pastaa esim. fusilli
½ purjo
200 g kirsikkatomaattia
2 tlk tonnikalaa hiutaleena öljyssä
½ punainen paprika
1 tl suolaa
½ tl mustapippuria
1 tlk Mutti tomaattimurskaa
½ pkt valkosipulituorejuustoa
chiliä
juustoraastetta
1 dl ruokakerma


Ohjeet:
Valuta tonnikalaöljy pannulle ja paista siinä pilkotut kasvikset, mausta suolalla ja pippurilla. Lisää tomaattimurska, huutele tölkki vedellä ja kaada vesi pannuun.
Lisää tuorejuusto, kuumenna ja sekoita. Tarkista maku ja lisää chiliä oman suun mukaisesti.
Keitä pastaa 2 min. vähemmän kun ohjeissa, valuta lävikön läpi ja kaada takaisin kattilaan. Sekoita pasta kastikkeen kanssa ja lisää tonnikala.
Laita voideltuun uunivuokaan, ripottele pinnalle juustoraaste ja kaada kermaa sekaan.
Paista 225 asteisen uunin keskitasolla n. 15 min kunnes juusto on saanut kauniin värin.


Buon appetito! Hyvää ruokahalua!


0 kommenttia:

:: Piparipulla :: Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino