Itsenäisyyspäivän Cake Popsit

keskiviikko 6. joulukuuta 2023

Cake Pops eli kakkutikkarit ovat pieniä, hauskoja ja nättejä herkkupalleroita jotka sopivat hyvin juhlapöytään.

 


Cake popsit tehdään muotoilemalla palloja kakkupohjan ja tuorejuuston sekoituksesta ja koristellaan oman mielikuvituksen mukaan. Tällä kertaa tein sinivalkoisia cake popseja Suomen itsenäisyyspäivän kunniaksi. 🎉

Kuorrutin tikkarit valkosuklaalla ja koristelin sinisillä nonparelleilla.

 


Cake popsit voi tehdä myös käyttämällä muffinsseja tai jopa dominokeksejä kakkupohjan tilalla.

Huom! Tarvitaan myös tikkari- tai jäätelötikkuja sekä jotain mihin voit tökätä popsit pystyyn, esim. riisiillä täytetty kulho, pahvilaatikko tai styroksipala.

 

Ainekset:
1 jäähtynyt kakkupohja
1 rs tuorejuustoa esim. vaniljatuorejuustoa
1 levy suklaata
nonparelleja


Ohjeet:
Murska kakkupohja muruksi, sekoita siihen tuorejuusto. Seos pitää olla helposti käsiteltävä, hieman kuin muotoiluvaha!
Muotoile seoksesta palloja, laita ne jääkaappin noin tunnin.
Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa, dippaa tikkarien päät 1-2 sentin verran suklaaseen ja työnnä ne kakkupalloihin.
Halutessasi voit laita tikkarit vielä jääkaappin kovettumaan. Kasta sitten cake popsit suklaseen kevyesti (lusikan avulla) ja valuta ylimäräinen suklaa pois. Koristele nonparelleja.
Laita tikkari pystyasentoon esim. kulhoon ja siirrä vielä jääkaappiin jähmettymään.

 

Hyvää itsenäisyyspäivää!

0 kommenttia:

:: Piparipulla :: Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino