Joulu... tänä vuonna pienimuotoinen

torstai 2. tammikuuta 2014

Tänä vuonna meillä oli hieman erikoinen joulu... se oli pienimuotoinen juolu, koska vietettiin kotona keskenämme mieheni kanssa :)
Se oli intiimi ja rauhallinen joulu, ja päätimme että aattona olisi suomalaista ruokaa pöydällä ja jouluna italialaista!

24. aamuna aloitimme siis perinteisellä tavalla syömällä riisipuuroa, totta kai oikeeta voetan kanssa :P Myöhemmin paistin lisää joulutorttuja (rakastan niitä tosi paljon) ja laitoin omenahilloa niiden päälle.Illallinen oli ISO! Meillä oli tosi paljon, eli liian paljon, ruokaa kahdelle. Niin paljon että kaikki ruuat eivät mahtuneet pöytään tai valokuvaan.
Meillä oli pikkujoulukinkku ja perunoita, lanttu- ja porkkanalaatikkoa, lihahyytelöä, karjalanpiirakoita, kolmea erilaista lohta, sienisalaattia ja sitten joulutorttuja ja suklaakonvehteja jälkiruuaksi.

Jouluna minä laitoin kinkku-juustopasteijoita välipalaksi ja perinteistä herkullista lasagnea (resepti löytyy täältä) illalliseksi. Jalkiruokana meillä oli Lidl:stä ostettu Panettone joka oli yllättävän hyvää!!!HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2014!!!


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvältä näyttää, ja söpöjä astioita. Tykkään itse saman tyylisistä. :D Minäkin ostin tuota Panettonea Lidlistä, ja se oli ihan hyvää. Samoin hyvää uutta vuotta 2014! Toivottavasti jatkat blogin parissa; on niin mielenkiintoista lukea italialaisesta ruokakulttuurista & miten yhdistelet sitä suomalaiseen. :D

Piparipulla kirjoitti...

@Anonyymi: Sinä huomasit että meillä on söpöjä astioita haha!!
Ja kiitos, hyvää uutta vuotta sinullekin :)
Olen onnellinen että sinulle on mukavaa lukea blogini!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: Piparipulla :: Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino