Valkoviini broilerinfileet ja vuohenjuustoa

perjantai 22. marraskuuta 2013

Tämä on yksi niistä ruuista jotka ovat vaivattomia mutta sairaanhyviä!
Se on toinen versio italialaisen Scaloppinen reseptistä, joka löytyy täältä.



Kanan rinnat ovat mehukkaita ja vuohenujuusto nokare päällä tekee niistä vieläkin maistuvampia!

VINKKI! Jos teillä ei ole tai että haluaa käyttää valkoviiniä, lisää sen tilalla pari ruokalusikallista lammintä vettä.

Ainekset (3 annosta):
500-600 gr maustamatonta broilerinfileetä
1 pkt (180 gr) vuohenjuustoa
rypsiöljyä tai oliiviöljyä
vehnäjauhoa
suolaa
½ lasia kuivaa valkoviiniä

Valmistus:
Ota liha huonelämpöön n. 30 min ennen valmistusta. Leikkaa vuohenjuusto n. 1 cm paksuiksi renkaiksi.
Jos leikkeet ovat liian paksuja leikkaa ne ohuemmiksi siivuiksi. Pyörittele ne vehnäjauhossa ja taputtele hieman että jauhot tarttuvat hyvin.
Lämmitä vähän öljyä paistinpannussa ja asettele leikkeet, paista ne molemmilta puolilta kunnes saavat kauniin värin. Mausta suolalla (mutta ei paljon koska vuohenjuusto on jo aika suolaista).
Laita pienemmälle lämmölle ja kaada valkoviini. Kypsytä pari minuuttia. Siirrä lautaselle.
Sulata vuohenjuustopaloja hieman pannulla ja asettele yksi pala jokaisen broilerinfileen päälle.
(toinen vaihtoehto on: laita yksi juustpala jokaisen leikkeen päälle. Peitä pannu kannella ja  anna hautua pienemmällä lämmöllä kunnes juusto on hieman sulanut)
Tarjoa heti esim. perunamuusin tai vihanneksien kera.



Buon appetito! Hyvää ruokahalua!

4 kommenttia:

mama kirjoitti...

Oi oi! Onpa taas herkullisen näköistä ruokaa! Vuohenjuusto on ihan törkeän hyvää :)

Piparipulla kirjoitti...

Se on herkullinen ruoka! :)

Sonsku kirjoitti...

Moikka ! :)
Mun blogissa ois haaste sulle jos jaksat/haluat tehdä :)
http://hymyilekunpystyt.blogspot.fi/2013/11/5-x-5.html

Piparipulla kirjoitti...

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: Piparipulla :: Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino