Raikas katkarapusalaatti

sunnuntai 18. elokuuta 2013

Vielä on kesää jäljellä, vielä tulee kauniita päiviä...

... eikö niin? :)
Tässä taas raikas ja nopea kesäresepti, joka sisältää katkarapuja ja salaattia!


Söin tätä usein Milanossa kuuman kesän aikana. Se on ihana!
Reseptissä käytetään pakastettuja raakoja isoja katkarapuja, parempi jos ne ovat ilman päätä, häntää ja mustaa suolta.



Ainekset (2 annosta):
200 gr raakoja kuorellisia tiikerikatkarapuja
salaattia
rypsiöljyä tai oliiviöljyä
suolaa
sitruunanmehua

Valmistus:
Keitä katkaravut suolavedessä n. 15 min. Valuta ja anna jäähtyä. Poista niiden kuori ja asettele ne salaatin päälle lautaselle. Lisää öljyä, suolaa ja sitruunanmehua.


Buon appetito! Hyvää ruokahalua!

4 kommenttia:

SatuMaria kirjoitti...

Nam, mikä salaatti! Kunpa ton saisi nyt tilattua kotiovelle toimitettuna :)

HuggyHare kirjoitti...

Pitkästä aikaa tuli sinultakin ohje ja kuis ollakaan, juuri katkaravuista :) Minä ostin niitä aiemmin Lidlistä ja tässä sitä olen miettinyt että mitä sitä tekisi niistä. Ne ovat valmiiksi kypsennettyjä, joten pitääkö ne silti keittää vai vain sulattaa?

Piparipulla kirjoitti...

@SatuMaria: Kiitos paljon!

Piparipulla kirjoitti...

@HuggyHare: Tervetuloa takaisin :)

Mmm no minun mielestäni jos ne ovat valmiiksi kypsennettyjä ei tarvi keittää nitä niin pitkään. Onko mitään ohjeet pakkauksessa?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: Piparipulla :: Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino