Muikkuravintola Sampo, Kuopio

torstai 15. elokuuta 2013

Moi kaikille!
Miten teidän kesä on sujunut? Oletteko hyvin ruskettuneet järven rannalla tai viettaneet lomat ulkomailla? Olen itse ollut koko kesän Suomessa, mutta muutaman viikon päästä lähden käymään kotimaassani.

Pari viikkoa sitten kävimme Kuopion Eläinpuistossa (ihana paikka, siellä oli mm. söpöjä pikkupossuja ja kissanpentuja!) ja sen jälkeen menimme Kuopioon syömään. Tällä kertaa meidän valinta oli Muikkuravintola Sampo, kaupungin keskustassa.

Ja mitä söimme siellä? Muikkuja totta kai! :D


Muikut ovat ilman muuta ravintolan päätähti, kun ne ovat laitettu moni eri tavalla. Itse tilasin tavallisia voissa paistettuja muikkuja, joiden kanssa tuli myös perunamuusia ja vihanneksia.
Se oli erittäin hyvä! Muikut maistuvat ihanilta ja perunamuusi oli myös todella hyvä. Annos oli minun mielestäni oikean kokoinen.


Minun mielestäni se oli hauskaa kun koko ruokalistan (ja heidän nettisivukin) oli kirjoitettu Savon murteella! Niin pääsin tutustumaan HÄKKÄÄN TAPETUT MUIKUT ja JIÄTELÖSATSI: jiätelöö, kermavuahtoo ja suklaakastiketta tae sittä hilloo. :D :DIhanna suklainen SAMPON SUKLAAPAESTIKAS: hyvvee ja vähä parempookii.

Se oli hyvä kokemus, tarjosivat sen mitä lupasivat: muikku! Se oli ehkä hieman liian kallista kun annos maksoi 15 euroa, mutta oli se hyvääkin! Jos tykkäätte muikuista (kuka ei tykkää?), niin suosittelen :)

Buon appetito! Hyvää ruokahalua!

4 kommenttia:

mama kirjoitti...

Siitäpä onkin aikaa kun olen Sampossa käynyt, mutta muikut ovat epäilemättä yhtä hyviä kuin ennenkin :)

Pikku Leijonan Emäntä kirjoitti...

Mäkin olen kerran päässyt herkuttelemaan Sammon muikuilla, nams! Hyvännäköisiä kuvia olet napsinut annoksista. Ihana se ruokalista :) Ja muutenkin se on mukavan rento paikka.

Piparipulla kirjoitti...

@mama: Moikka! Miten sinun kesä on mennyt? Paistetut muikut ovat yksi parhaista suomalaisista ruu'ista!

Piparipulla kirjoitti...

@Pikku: Kiitos! Tuo "suklaapaestikas" oli tosi kaunis :)
Se oli kyllä viihtyisä paikka.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: Piparipulla :: Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino