Kermaiset kinkku-sieni tortellinit

torstai 22. elokuuta 2013

Jostain syystä Suomessa en syö ravioleja ja tortellineja niin usein kuin Italiassa. Ehkä koska ne ovat hieman kallimpia tai ehkä koska harvoin tulee mieleen...


Ostin nämä tortellinit Lidl:stä kun ne olivat tarjouksessa! Alennus on aina hyvä syy ostaa ruokaa :D


Ne olivat kinkulla täytettyjä mutta myös eri tyyppiset tortellinit sopivat hyvin!


Ainekset (2 annosta):
1 pkt (250 gr) tortellineja
1 pkt Flora kevyt & paksu kermaa
1/2 pkt (n. 150 gr) kinkkusuikaleita
4-5 keskikokoista herkkusientä
2 valkosipulinkynttä
rypsiöljyä (tai oliiviöljyä)
suolaa & mustapippuria
raastettua parmesaanijuustoa

Valmistus:
Hienonna valkosipuli. Pese ja viipaloi sienet.
Kuumenna pannussa öljy, lisää valkosipulit kuullottumaan. Kunnes ne ovat pehmeitä, lisää sienet sekoittaen ja anna paistua n. 5 min. Lisää sitten kinkku, sekoita ja anna paistua vielä muutama minuuttia, sen jälkeen kaada kerma joukkoon, mausta suolalla ja pippurilla.
Keitä tortellinit kiehuvassa suolavedessä. Kun ne ovat al dente, valuta ja sekoita ne kastikkeen kanssa.
Ripottele parmesaanijuusto päälle.

Buon appetito! Hyvää ruokahalua!

2 kommenttia:

HuggyHare kirjoitti...

Omnomnom. Olen jo pitkään halunnut ostaa noita, mutta en ole tiennyt mihin niitä käyttäisi, mutta nyt kun huomenna mennään Lidliin niin pakko ostaa :) En yleensä pidä pastasta, mutta ruokavaliota pitäisi vähän monipuolistaa.

Piparipulla kirjoitti...

Moi! Tortellineja voit kokeilla myös tällä reseptillä:
http://piparipulla.blogspot.fi/2012/12/ravioli-burro-e-salvia.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: Piparipulla :: Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino