Trattoria Alfredo pizza mozzarella

lauantai 1. kesäkuuta 2013

Tykkäsin jo Trattoria Alfredon valmis lasagnesta, ja kun Lidl:ssä oli tarjouksessa heidän XXL pizzapakkaus, näppäsin sen heti! Se oli myös viimeinen kappale pakastimessa, uskon että kyseessä on tosi suosittu tuote.
Voin rehellisesti sanoa että tämä pizza on todella hyvä. Se tuoksuu ja näyttää hyvältä, ja kuten huomaatte kuvista, pizzan todellinen ulkonäkö ei eroa paljon pakkauksen kuvasta. Tämä on jo suuri suoritus! Usein tapahtui että kuuluisten firmojen pakkauksen sisältö ei vastanut odotuksia ollenkaan (yritän olla mainittamatta nimeä, mutta ehkä jo tiedätte mistä puhun) ja tuntui että pizza tuli ihan eri planeetalta.

Trattoria Alfredon pizzalla on riittävästi täytettä ja mausteita. Pohja on mukavan rapea, ja onneksi ei maistu "voileipäkeksiltä" kuten monissa muissa pakastepizzoissa. Myös mozzarella ja tomaatit ovat aitoja, eikä siinä ollut halpaa juustoraastetta/tomaattipyreetä.

Ainoa yksityiskohka joka hieman häiritsi minua, oli basilika & öljy seos joka tuntui oudolta ja minun mielestäni maistui pestolta. Ja kun pizza margheritaan ei kuluu pesto (olen italialainen ja nirso pizzansyöjä) heti tarkastin pakkauksen tekstin.... pizzassa ei ollut pestoa. No, ei se mitään, se oli hyvä kuitenkin vaikka normaalit basilinkanlehdet olisivat parempi valinta :P

Pakastepizzana, Trattoria Alfredon mozzarella on hieno pizza, paras jonka olen syönyt Suomessa. Suosittelen lämpimästi!

Oletteko maistaneet tätä pizzaa? Mikä on teidän mielipiteenne tuotteesta?

2 kommenttia:

Tiia ja Lotta kirjoitti...

Tuota pizzaa en ole maistanut, mutta Trattorian salamipizza = rakkaus<3

Piparipulla kirjoitti...

Moi! Söimme eilen tuon salamipizzan ja se oli tosi hyvä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: Piparipulla :: Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino