Herkkusienipasta tomaattikastikkeella

tiistai 28. toukokuuta 2013

Tämä on yksinkertainen pastaresepti, joka on nopea valmistaa ja maistuu ympäri vuoden. Se on myös erittäin terveellinen ja kevyt pasta!


Olisi parempi ostaa isoja herkkusieniä mutta pienetkin (joita käytin kuvissa) toimivat ihan hyvin.


Tämä kastike sopii hyvin myös täysjyväpastan kanssa.

Ainekset (2 annosta):
200 g pastaa
n. 200 g tuoreita herkkusieniä
1 valkosipulin kynsi
400 g tomaattimurskaa tai paseerattua tomaattia
rypsiöljyä tai oliiviöljyä
suolaa & mustapippuria
hakattua tuoretta persiljaa
paprikajauhetta
parmesaanijuustoa

Valmistus:
Pese ja viipaloi sienet. Paista silputtu valkosipuli öljytyssä paistinpannussa, kunnes se on kypsentynyt, lisää sienet, sekoita ja anna paistua kohtalaisella lämmöllä kunnes neste häviää.
Kaada sitten paseerattu tomaatti ja persilja, sekoita ja keitä 5-10 min jotta kastike sakenee.
Mausta suolalla, pippurilla ja paprikajauheella.
Keitä pasta kiehuvassa suolavedessä. Kun pasta on al dente, valuta ja sekoita se kastikkeen kanssa.
Ripottele parmesaanijuusto päälle.

Buon appetito! Hyvää ruokahalua!

2 kommenttia:

mama kirjoitti...

Herkkusienet ovat ihan oikeasti herkkua :)

Piparipulla kirjoitti...

@mama: Ne ovat! Tykkään niistä enemmän kuin herkkutateista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: Piparipulla :: Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino