Lasi maitoa ja dippaus cookiet

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Joskus tulee mieleen syödä yksinkertaista välipalaa... ilman pannuja, kattiloita ja muita keittiövälineitä. Joku lasten välipala, kuten pentuna usein söin Italiassa. Lasi kylmää tai lämmintä maitoa ja pikkuleipiä.


Maidon tilalla join usein ison kulhon caffellattea aamulla. Minusta se on ihanaa dipata suklaakeksejä maitoon sormilla, vaikka se on sotkuista, maistuu paremmalta :)Hyvää sunnuntaina! Buona Domenica!

7 kommenttia:

SatuMaria kirjoitti...

Noi on ihania ja just maitoon dippailu, parasta! :)

Piparipulla kirjoitti...

Ne ovat! Minun mielestäni ovat parempia kuin Domino-keksejä!

Saija Sasetar kirjoitti...

Mmmmmm~
Tänään just kurkin kaupassa keksihyllylle, mutta empäs mennyt tällä kertaa. Keksit ja kaikki sulkaiset namit on ihan parhaita maidon kanssa, se on yksi asia mitä välillä ikävöi, kun ei käytä eläintuotteita. Silloin tällöin ostan mun koululta suoraan käsittelemätöntä luomu-maitoa, se vasta onkin herkkua, etenkin kahvin kanssa. ♡

~ Frillycakes ~

mama kirjoitti...

Ei aina tarvitse vääntää syötävää tuntikausia hiki päässä! Joskus helppo ja yksinkertainenkin voi olla erittäin hyvää :)

Piparipulla kirjoitti...

@Saija: Oletko kasvissyöjä tai vegaani?

Piparipulla kirjoitti...

@mama: Olet oikeassa! Juotko sinäkin caffelattea joskus?

mama kirjoitti...

Itse asiassa todella harvoin, mutta ymmärrän kyllä muuten yksinkertaisten herkkujen päälle. Lomilla ulkomailla saatan juoda caffelattea tai frappea, jääkahvia :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: Piparipulla :: Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino