Bento #21: Pääsiäisbento!

keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Minulla on hauskaa luoda joskus erilaisia teema-aiheeisia bentoja, kuten esim. viime vuonna tehdyt Karnevaalin bento, Halloween bento ja Joulu bento.

Totta kai tunsin himoa tehdä jotain Pääsiäsen kunniaksi. Tämä on siis minun Pääsiaisbento! Boksina käytin värikkään oranssin possubentoa: kuva tässä.


Bentossa on salaattipedillä: kirsikkatomaatteja, makeaa maissia, pupunmuotoinen keitetty kananmuna, kolme kalapuikkoa ja paprikasuikaleita. Kupeissa on puolikas kiwi ja suklaamunia.



Tipu ja puput luovat Pääsiäisen tunnelman, eikö niin? ;)

Hyvää bentoiloa!

12 kommenttia:

Maistuis varmaan sullekin! kirjoitti...

Ihana!:) Silikonivuoilla saakin kivasti eväsrasiaan "omat lokerot". Ja aivan mainio pupunmuotoinen kananmuna.:)

SatuMaria kirjoitti...

Kiva Bento, tollaisen voisi nautiskella itsekin :)

Ankerias Vipunen kirjoitti...

Tuosta saa loppupäiväksi lisävirtaa jo ihan pelkästään katselemallakin. Hieno.

mama kirjoitti...

Ihan uskomattoman värikäs ja suloinen asetelma! :)

Piparipulla kirjoitti...

@Maistuis: Kyllä, käytän usein silikoni muffinssivuokia bentossa kun ne ovat niin käteviä!

Piparipulla kirjoitti...

@SatuMaria: Kiitos! :)

Piparipulla kirjoitti...

@Ankerias Vipunen: Hahaha kiitos, on kyllä tosi piristävä bento!

Piparipulla kirjoitti...

@mama: Kiitos paljon!

nyyti kirjoitti...

Saako laittaa postausehdotuksia?
Täällä kaipailtas italialaisia hyviä mozzarellareseptejä! :)

Piparipulla kirjoitti...

@nyyti: Kyllä ehdottomasti saa! :)
Tarkoitatko pastareseptejä tai secondon reseptejä...?

Tässä on "pollo alla pizzaiola":n resepti jossa käytän mozzarellaa:
http://piparipulla.blogspot.fi/2013/03/pollo-alla-pizzaiola.html

nyyti kirjoitti...

Nam, kuulostaa ihanalta ja meneekin suoraan kokeiluun !

Kaikki italialaisreseptit otan mozzarellan ystävänä avosylin vastaan, ja etenkin kiinostaisi se, miten Sinä teet insalata capresen. :)

Oletko muuten koskaan käyttänyt puhvelinmozzarellaa? Todella hyvää, lämpimät suosittelut täältä :)

Piparipulla kirjoitti...

Insalata caprese on tosi yksinkertainen, se on vain mozzarellasiivut + tomaatti + basilika (öljy & suola totta kai). Kirjoitan joskus siitä postauksen :)

Puhvelinmozzarella on "mozzarella di bufala" eikö niin? Se on aivan ihana, tiedän! Olen syönyt joskus kotimaassani, mutta se on aika kallista :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: Piparipulla :: Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino