Broilerisalaatti suomalaisittain

torstai 28. maaliskuuta 2013

Miksi suomalaisittain?

Koska Italiassa harvoin ostetaan ja syödään marinoitua lihaa. En itse koskaan nähnyt kaupassa marinoitua broileria enkä possua, se ei ole niin yleinen ruoka kuten Suomessa.


Nyt olen tottunut syömään marinoitua lihaa ja tykkään siitä, vaikka mielummin laitan sen Italialaiseen tapaan eli öljytyllä pannulla mausteiden ja yrttien kanssa.


Reseptissä käytän minun suosikki marinoitua broileria, Lidl:n Kanamestarin broilerisuikaleita.

Ainekset (2-3 annosta):
1 ruukku jääsalaattia
1 punainen paprika
n. 400 g marinoituja broilerisuikaleita
maissia
rypsiöljyä tai oliiviöljyä
suolaa

Valmistus:
Ruskista broileri pannulla pienellä määrällä öljyllä. Kun liha on kypsä, ota pois hellalta ja anna jäähtyä.
Pese ja leikkaa salaatti, laita isoon kulhoon. Huuhtele paprika, poista siemenet ja leikkaa se pieniksi paloiksi.
Laita paprika kulhoon maissin kanssa. Mausta suolalla ja öljyllä, sekoita hyvin ja tarjoa.

Buon appetito! Hyvää ruokahalua!

2 kommenttia:

SatuMaria kirjoitti...

Näyttääpä hyvältä, tuota täytyy kokeilla. Liekkisuikaleet ovat pop!

Piparipulla kirjoitti...

Hahah kyllä :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: Piparipulla :: Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino