Pieni Talo Preerialla, Lahti

keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Kun olimme Lahdessa pari viikkoa sitten, kävimme ensiksi keilaamassa keilahallissa (jossa voitin jeeeeeee!) ja sen jälkeen syömässä Pieni Talo Preerialla-ravintolassa.


En varsinaisesti odottanut ihmeitä tältä paikalta, (nimi kuitenkin on melko höperö), mutta loppujen lopuksi olin hämmästynyt ruu'an laadusta.

Me kaikki 4 tilasimme erilaisia hampurilaista, joku pekoni- joku kampela- joku pihvihampurilaisen ja kaikki söimme niitä hymy kasvoilla koska ne olivat niin hyviä!!! Isoja, mehukkaita ja herkullisia, sisältivät hienosti paistettuja pihvejä ja myös sopivia kastikkeita. Ranskalaisetkin maistuivat paljon ja annos sisälti runsaan, hyvän salaattipöydän jossa oli maukasta katkarapukeittoa.


Paikka oli tilava ja sisustettu länkkäri henkisesti. Vain musiikki ei sopinut paikan henkeen, mutta kaikkea ei voi saada, eikö niin?Buon appetito! Hyvää ruokahalua!

8 kommenttia:

Susan öhman kirjoitti...

Heippa... Ette kuitenkaan käynneet italialaisessa Mamma Maria ravintolassa.. Sen omistaja on Italiasta ja monet työntekijätkin. Minä ainaskin tykkäsin ruuasta. Täytyy ensi kerralla kokeilla PieniTaloPreerialla....

Sarppu kirjoitti...

Vaikuttaa mukavalta, eikä ainakaan tuon satsin jälkeen jää nälkä ;)

Niina the Panda Bear kirjoitti...

Edelleenkin kuolataan täällä näiden hampurilaisten jäljiltä! :D Pakko on mennä joskus uudestaan kokeilmaan ainakin kanaburgeri.

Piparipulla kirjoitti...

@Susan: Moi! En käynyt Mamma Maria ravintolassa. Tavallisesti vältän italialaisissa ruokapaikoissa käymistä koska tuppaan olemaan ylikriittinen :P

Piparipulla kirjoitti...

@Sarppu: Kyllä ruokaa oli riittävästi!

Piparipulla kirjoitti...

@Niina: Minäkin haluan käydä uudestaan!

mama kirjoitti...

Piparipulla, taidat olla niin nuori ja muutenkin vasta niin vähän aikaa Suomessa ollut, ettet ole kuullutkaan Pienestä talosta preerialla, joka oli erittäin suosittu teeveesarja, olikohan se nyt joskus 70-luvulla! Että tässä vanhalta tädiltä tämmöinen tietoisku :D

Piparipulla kirjoitti...

@mama: Tiedän sen tv-sarjan, oli Italiassakin! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: Piparipulla :: Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino