Kermainen sahrami-rosépippuri lohipasta

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Meidän talossa lohipasta on erittäin suosittu pääruoka (tässä ohjeet), mutta joskus on hyvää kokeilla jotain uutta, koska aina samaan ruokaan voi kyllästyä nopeasti.

Tämä lohipastan resepti ei sisällä vodkaa, vaan sahramia ja rosépippuria jotka sopivat hyvin lohen kanssa. Se on hienostuneen makuinen pasta joka näyttää komealta pöydässä!

Kuvassa oleva pasta on italialainen "piippu"-pasta :)


Ainekset (2 annosta):
200 g lyhyttä pastaa
1 pkt (n. 150-200 g) kylmäsavulohta
1 pkt Flora kevyt & paksu kermaa
1 ps (n. 1/2 g) sahramia
1 sitruuna
rypsiöljyä (tai oliiviöljyä)
rosépippuria
hakattua tuoretta persiljaa

Valmistus:
Leikkaa lohi suikaleiksi.
Kuumenna ruokalusikallinen öljyä pannussa, lisää lohi ja paista muutama minuutti.
Lisää kerma, sahrami ja vähän raastettua sitruunankuorta ja anna muhia kunnes kerma on sopivan paksua.
Keitä pasta kiehuvassa suolavedessä. Kun pasta on al dente, sekoita se kastikkeen kanssa.
Ripottele pinnalle parsiljaa ja rouhittua rosépippuria.

Buon appetito! Hyvää ruokahalua!

4 kommenttia:

Tupu kirjoitti...

Laitoin blogiini sinulle haasteen, toivottavasti otat sen vastaan.

Mirtsi kirjoitti...

Alkoipas tekeen mieli pastaa! ja lohipastaa etenkin :P

Piparipulla kirjoitti...

@Tupu: Tulen katsomaan!

Piparipulla kirjoitti...

@Mirtsi: Hahaha laitatko sinäkin lohipastaa tänään?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: Piparipulla :: Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino