Grozette formaggio da pasta

torstai 22. marraskuuta 2012

Mieheni on nyt niin tottunut laittamaan parmesaanijuustoa pastan ja risotton päälle että kun meidän reservit loppuivat (äitini usein lähettää meille italialaisen survival-ruokapaketin), hänen oli pakko ostaa jotin tilalle.

Minulle kävi kun ostettiin italialaisen parmesaanijuusto pussin, kuten esim. Galbani tai muu italialainen valmistaja, koska tiedän että se on hyvänlaatuinen ja maistuu hyvältä. Mutta, viime viikolla hän nappasi tämän tuotteen juustohyllystä: Grozette formaggio da pasta, Hollannissa valmistettu.


Huomasin heti että rakenne ei ollu kohdallaan mutta odotin ruokailuun asti ennen tuomiotani. Koska "da pasta" tarkoittaa että se on tehty pastaan laittamiseen, ok... kokeillaan pastan päälle.

Valitettavasti en voi kirjoittaa postitiivista palautetta kun tuote ei ole hyvää. Minun mielestäni Grozetten pastajuustolla on outo, epämukava maku joka ei sovi pastaan, tai muuhunkaan ruokaan (kokeilin myös keittoon). Se on tosi kuiva ja tuntuu sahanpurulta.

En suosittele tätä tuotetta kenellekään! Ehkä koska olen italialainen standardini pastajuustolle ovat korkeat, ja tiedän että tämä juusto on edullisempi kuin perinteinen parmesaanipussi. Mutta uskon että joissain tapauksissa laatuun kannattaa panostaa. Jos et halua ostaa kallista parmesaania,  hyvä vaihtoehto on  Pirkan mozzarella-emmentali juustoraaste. Se ei ole pastajuusto, mutta se sentään maistuu hyvältä :)


4 kommenttia:

mama kirjoitti...

En ole vielä saanut sitä lasagnea aikaiseksi, mutta sen verran kysyn tuosta parmesaanista, kun luin jostain, että Italiassa ei käytetä mitään valmiita raastepusseja, vaan parmesaani ostetaan aina palana ja raastetaan itse. Se on kuulemma aina parempaa palana ostettuna. Onko näin?

Piparipulla kirjoitti...

@mama: Kyllä tavallisesti me ostamme parmesaanijuuston paloja ja raastamme niitä itse. Niin se on tuorempaa :)

Anonyymi kirjoitti...

thanks for sharing.

Anonyymi kirjoitti...

grozette maistuu myös hieman pölylle. pahempaa parmesaania saa hakea.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: Piparipulla :: Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino