Mozzarella alkupala pestokastikkeella

maanantai 17. syyskuuta 2012

Tykkäättekö mozzarellasta? Entä pestosta? Entä molemmista samassa reseptissä? :P

Tämä on hyvä idea kun teillä on esim. vieraita ja haluatte tarjota jotain nopeasti valmistettavaa ja maukasta. Se sopii hyvin alkupalaksi sekä naposteltavaksi, erityisesti jos käytätte pieniä käteviä mozzarellapalloja.


Itse käytin kevyttä mozzarellaa, totta kai jos käytätte normaalirasvaista mozzarellaa ateriasta tulee maukkaampi.


Huomasin vain jälkikäteen, että laitoin liian paljon pestoa mozzarellan päälle :P

Ainekset (2 annosta):
2 mozzarellaa
vihreää pestoa
rypsiöljy (tai oliiviöljy)

Valmistus:
Repäise sormilla mozzarella pieniksi paloiksi, ei tarvitse olla tarkkaa. Laita teelusikallista pestoa mozzarellan päälle. Kastella öljyllä ja koristele halutessasi pinjamsiemillä.

Buon appetito! Hyvää ruokahalua!

5 kommenttia:

Tuuli kirjoitti...

Nam, täytyy kokeilla!

Girl of the blog kirjoitti...

Teetkö itse koskaan pestoa?

Piparipulla kirjoitti...

@Girl of the blog: En koskaan tehnyt pestoa itse... ei vielä :D
Mutta, kyllä haluaisin joskus tehdä itse!
Entä sinä?

Voisula kirjoitti...

Tämä on hyvä! Kokeilen sitä.

Piparipulla kirjoitti...

@Voisula: Kiitos! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: Piparipulla :: Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino