Retki Joensuuhun

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Eilen oli ihana päivä! En ole käynyt Joensuussa aikasemmin, mutta mieheni, joka muutama vuotta sitten kävi siellä armeijan, sanoi minulle että se on tosi kaunis kaupunki.

Ja hän oli oikeassa: Joensuu on erittäin nätti, tykkäsin siitä paljon. Se on tarpeeksi iso, siellä on monta kauppaa, mielenkiintoisia paikkoja, mahtavia nähtävyyksiä ja se ei tunnu ahtaalta... se on rauhallinen kaupunki :)


Olin onnellinen että kun saavuimme, siellä oli jo iso tori odottelemassa meitä. Oli todennäköisesti myös joku festivaali koska lavalla oli tansseja ja lauluja. Torilla söimme ihania paistettuja muikkuja (rakastan niitä :D), ja mieheni kertoi niiden olevan hieman erillaisia kuin Varkaudessa. Täällä muikut pyöritellään vehnäjauhoissa ennen paistamista, Joensuussa ruisjauhoissa.Paras paikka johon tutustuimme oli Taitokortteli. Talo oli täynnä söpöjä ja kauniita käsitöitä, kuten karjalanpiirakka kännykkäpusseja, kukkaroita ja värikkäitä mattoja ja kaikeenlaista kivaa. Minun pitää ehdottomasti tulla uudestaan!Taitokortelin edessä oli kaunis puisto ja satama.
Totta kai söimme muita herkkuja, kuten kotileipomon kermamunkin ja Arnolds donitseja. Se oli makumatka!
Tässä vielä muutama kuva kaupungista :)
4 kommenttia:

mama kirjoitti...

Paistetut muikut on siis niiiiin hyviä!

Piparipulla kirjoitti...

Kyllä ne ovat! :)

Ankerias Vipunen kirjoitti...

Ihan tässä oppii näkemään tätä Suomea uudella tavalla, kun lukee näitä sinun hyväntuulisia matkarapotteja! Hieno kesäpäivä ollut teillä:)

Piparipulla kirjoitti...

Kiitos :)
Se on mukava tutustua erilaisiin paikkoihin Suomessa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: Piparipulla :: Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino