Mansikkakarnevaalit

tiistai 17. heinäkuuta 2012

Kävimme siis viime lauantaina Suonenjoella, koska siellä olivat Mansikkakarnevaalit...


... jotka, loppujen lopuksi, eivät olleet kovin "mansikkaisia". Koska torilla oli vain pari telttaa jotka myivät mansikoita, kun itse odotin paikka oleva täynnää mansikkamyyjiä. Lisäksi, kuvittelin että siellä voisin löytää mansikka aiheseen liittyviä tuotteita, kuten hilloja, saippuoita, koruja jne mutta ei ollut mitään semmosta.

Olimme vähän pettyneitä. Kyllä tori oli kiva, mutta se oli ihan kuin tavallinen tori :PAinoa mielenkiintoisia tapahtumia, Mansikansyönnin SM ja Mansikkatytön kruunaus, olivat liian myöhän illalla ja emme voinut (ja jaksanut) jäädä sinne niin pitkäksi aikaan. Söimme hyvän letun ja ostimme pari rasiaa mansikoita, se oli pakko, kun en halunut lähteä Mansikkakarnevaaleista pois ilman mansikoita!6 kommenttia:

mama kirjoitti...

Ihanan näköisiä nuo mansikat kuvassa! Alkaakin olla mansikoiden pakastusaika käsillä, jee!

Ankerias Vipunen kirjoitti...

Jo oli ihme mansikkakarnevaalit, kun ei ollut mansikoita! Vähän voisivat ehkä Suonenjokilaiset panostaa tuotekehittelyyn:) Mansikastahan saisi vaikka mitä hyvää myyntiin.

Piparipulla kirjoitti...

@mama: Mansikat olivat maukkaita! Pitää ostaa lisää mansikoita kun ne ovat niin hyviä :)
Söimme niitä vaniljajäätelön kanssa.

@Herra Vipunen: Kyllä se oli huono yllätys! En ymmärrä miksi siellä oli niin vähän mansikoita, kun tapahtuman nimi on "Mansikkakarnevaalit" :P

SuomItaly kirjoitti...

A differenza degli altri anni durante la sfilata del venerdì sono state ditributite gratuitamente delle squisite e succose fragole invece delle consuete caramelle. :)

A proposito della "mancanza di fragole e affini" in vendita, forse mi sbaglio, ma credo sia dovuto al fatto che lo scopo principale non è solo quello di promuovere il prodotto ma far anche divertire la gente del paese e dei dintorni e i raccoglitori di stagionali di fragole per tre giorni. Non a caso una delle zone più frequentate (a partire da un certa ora) è la cosidetta 'kaljateltta' :)

Piparipulla kirjoitti...

@SuomItaly: Ahh capisco! Credevo che tutto il festival fosse basato sul prodotto in se', per questo c'ero rimasta male :D

Voisula kirjoitti...

Minäkin olisin pettynyt. Vähän outo tapahtuma.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: Piparipulla :: Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino