Rapea vaniljajogurtti idea

sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Nykyään syön purkin tai kaksi (rasvatonta) jogurttia joka päivä, koska sisältää paljon proteiineja ja kalsiumia ja se on erittäin hyvä välipala.

Valitettavasti rasvattomien jogurttien valikoma ei ole tosi laaja, kaupasta löytyy vain 3-4 erilaista makua joten välipala voi tulla hieman tylsäksi. Ajattelin siis aloittaa "PIMP MY YOGURT" sarja, lisäämällä aineksia joita minulla on kotona teen tylsästä jogurtista hieman jännempää :P

Tänään kaadoin rasvatonta vaniljajogurttia kulhoon ja ripottelin päälle mantelilastuja (jämät laskiapullista), sesaaminsiemeniä, strösseliä ja ripaus kanelijauhetta.


Jogurtista tuli tosi maukasta! Sesaaminsiemenet ja mantelilastut antavat mukavan rapean koostumuksen ja jogurtista tulee myös täyttävämpää.


Minun mielestäni sellainen erikoinen jogurtiversio voisi toimia hyvin kun teillä on esim. vieraita ja ei ole aikaa leipoa piirakkaa tai haluatte tarjoa jotain tervellisempää. Se on helppo laittaa jogurttia etukäteen kulhoin ja sitten jääkaappiin, ja vasta kun vieraat tulevat koristella annokset omalla tavallaan.

Noin yksinkertainen perus jogurtti voi olla hieno tarjottava :)

Buon appetito! Hyvää ruokahalua!

2 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Kiva idea, pitää joskus kokeilla :)

Piparipulla kirjoitti...

Kyllä! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: Piparipulla :: Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino