Juuston shoppailu

sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Varkaus on pieni kaupunki, mutta lähellä on yksi kiva paikka: Valion tehtaanmyymälä.
Sillä on hassut aukioloajat ja myymälä ei ole kovin iso. Voit kuitenkin ostaa juustoja ja muita maitotuotteita halvalla, ja siellä myydään myös lihaleikkeleita, valmis aterioita, isoja kakkuja, keksejä jne.
Kävimme myymälässä viikko sitten, kun mies halusi ostaa juustoa lahjaksi äidillensä :)


Harmi että nykyään me emme syö juustoa ollenkaan (paitsi raejuustoa ja joskus mozzarellaa tai kevyttä tuorejuustoa) koska hinnat ovat edullisempia kuin esim. City-Marketissa. Juustot ovat melkein puoleen hintaan!

Jos tulette käymään Varkauteen, käykää shoppailemaan tehtaanmyymälässä :)

4 kommenttia:

Ankerias Vipunen kirjoitti...

Riihimäellä on muuten samanlainen Valion tehtaanmyymälä. Joskus on tullut käytyä.

Anonyymi kirjoitti...

Minulla on blogi osoitteessa http://www.esirukouksia.blogspot.com joka nimestä päätellen sivuaa paljon hengellisiä asioita. Hengellisten asioiden lisäksi siinä on paljon asiaa myös yhteiskunnasta, politiikasta, lastenhoidosta ja erilaisista sairauksista. Ja tuon siinä esiin myös haaveitani ja unelmiani. Kannattaa tutustua blogiin, jos koet olevasi siitä kiinnostunut. Linkkilistassa siinä on linkkejä myös muihin blogeihin ja osittain blogini on myös minun tekemä tietokanta minun lääkärilleni siitä, miten voisi minun tyyppisiä potilaita hoitaa ja miten huomioida vamma ja toimintarajoite. Tervetuloa tutustumaan blogiin!

Mimosa kirjoitti...

Rakastan erilaisia juustoja! :-) Olisi kyllä kiva päästä joskus käymään tuollaisessa myymälässä. Mummini kautta saan onneksi aina välillä ihania juustoja, joita hän on tuonut juurikin tuollaisesta tehtaanmyymälästä, nams :-)

Piparipulla kirjoitti...

@Ankerias Vipunen: Hienoa, syötkö juustoa usein? Minun suosikki juusto on varmasti meidän italialainen "gorgonzola".

@corgipupunen: Kiitos vierailusta :)

@Mimosa: Minäkin rakastan juustoja! Se on surullista että nyt en voi syödä niitä, erityisesti kun ne ovat edullisia tehtaanmyymälässä :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: Piparipulla :: Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino