Jogurtti-mustikkasmoothie

maanantai 26. maaliskuuta 2012

Kun nyt minulla on uusi pieni tehosekoitin voin vihdoinkin laittaa erilaisia herkkuja, kuten tämä smoothie. En koskaan tehnyt smoothieita aikasemmin, se on tosi hauskaa! Tulevaisuudessa haluan varmasti kokeilla muita smoothieita, esim. mansikoiden tai banaanien kanssa.


Käytin mitä minulla on aina kotona, eli rasvatonta maustamatonta jogurttia ja mustikoita. Smoothiesta tuli tosi pehmeä ja maukas!

Ainekset:
n. 2 rkl mustikoita
n. 400 g rasvatonta maustamatonta jogurttia
1 tl sokeria

Valmistus:
Sekoita kaikki ainekset tehosekoittimella. Enjoy! :D

Buon appetito! Hyvää ruokahalua!

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Rakastan erilaisia smoothieita! Ne on tosi kalliita, jos niitä ostaa valmiina kaupasta. Siksi tehosekoitin onkin mulle tärkeä laite :) Käytän sitä melkein joka päivä. Laitan smoothien sekaan aina banaania ja jogurttia, jotka tekevät smoothiesta ihanan pehmeän. Sokeria en lisää lainkaan, banaani ja muut hedelmät antavat tarpeeksi makeutta :)

Piparipulla kirjoitti...

Joo seuraava kerta kokeilen banaanin smoothie!! :)

Mimosa kirjoitti...

Smoothiet ovat herkullisia ja ihan parhaita aamupalaksi tai välipalaksi! :-) Tämä sinun tekemäsi on kyllä erityisen ihanan värinen :-)

Piparipulla kirjoitti...

@Mimosa: kyllä ne ovat ihania, ja kiitos :)

Brain kirjoitti...

Mmmmm, smoothiet ovat parhaita välipaloja <3 Samoin kuin Timi, mä laitan aina banaania mukaan, juuri sen takia että se pehmentää koko smoothien. Joskus laitan jogurtin sijasta vaniljajäätelöä ja vähän maitoa :)

Piparipulla kirjoitti...

No, nyt minun ON PAKKO tehdä banaanismootheita! :D

Anonyymi kirjoitti...

Smoothiet ovat niin hyviä! :) Toimivat aamupalana, välipalana ja vaikka iltapalana!
Tässä mun lemppariresepti mustikkasmoothien tekoon (http://meanwhileinlongfield.wordpress.com/2012/03/09/mustikkainen-smoothie/).

Piparipulla kirjoitti...

@meanwhileinlongfield: Kyllä ne ovat, pitäisi tehdä niitä useammin! Kävin katsomassa linkkiä, mmm tosi hyvä sinun smoothie!

HuggyHare kirjoitti...

Minäkin rakastan smoothieita ja teen niitä usein kotona, mutta laitan niihin paljon muitakin hedelmiä esim. banaania, omenaa, päärynää ja kiwiä. Banaani-päärynä-kiwi-mansikkasmoothie on myös raikas ;P
Täytynee kokeilla myös tällaista yksinkertaisempaa versiota laiskoihin aamuihin joskus. Aamulla mikään ei ole niin virkistävää kuin ihana smoothie!

Piparipulla kirjoitti...

Smoothiet ovat ihania! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: Piparipulla :: Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino