Parmasole tomaattimurska

tiistai 28. helmikuuta 2012

Aloitan tänään oman arvostelupostausten ketjun. Tarkoitus on kertoa teille vähän tuotteista joista minä pidän ja ovat mielestäni hyviä ostoksia.

Koska laitan usein pastaa, totta kai ensimmäinen tuote on tomaattikastike! :D

Olen kokeillut Suomessa eriliaisia tomaattimurskia, ja ne on usein valmistettu Italiassa. Ne eivät ole kuitenkaan kaikki niin maukkaita. Paras, tähän mennessä, on Parmasole Polpa Fine tomaattimurska ("polpa fine" sanat tarkoittavat hieno hedelmälinha) valmistettu Italiassa, italialaisista tomaateista.


Tykkään tästä tomaattimurskasta kovasti koska se on ihan kuin italialainen murska! Maku on erinomainen, vahva ja täysi tomaattinen maku. Sen koostumus on myös hieno, koska se ei ole liian nestemmäinen, vaan tuntuu hieman paakkuiselta. Sen takia murska kiinnittyy paremmin pastaan ja sopii hyvin muihin ruokiin.

Vaikka yrityksen nettisivulta näkee eriliaisia Parmasole murskia, Suomessa en koskaan löytänyt niitä. Parmasole Polpa Fine on tavallisesti myynnissä City-Marketissa ja Prismassa ja hinta on n. 1.90 € pkt (joka sisältää neljä tomaattimurskapakettia).

13 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Easy to see that I am not Italian as I think all the crushed tomatoes always taste the same. LOL. I always just go for the cheapest one. I think I need to keep on cooking more. :)

Piparipulla kirjoitti...

Laura, usually I buy cheap stuff too. And this tomato sauce is also cheaper compared to others, so I'm quite happy about it.
I wouldn't buy an expensive tomato sauce since I use it so often in my recipes! I would bankrupt! :D

Aron Koominen kirjoitti...

Muttin tomaattituotteet ovat mielestäni erinomaisia (en tosin ole italialainen, joten mitäpä minä tomaateista tiedän). Ne on myös tehty italialaisista tomaateista Italiassa.

Heidi kirjoitti...

Nää on munkin lemppareita! Mies kattoo aina kuin hullua, kun lapan kaupassa kärryyn monta pakettia tomaattimurskaa, paseerattua tomaattia ja tomaattisosetta... Mutta niitä tarttee kaikkia ja tosi moneen ruokaan! :)

Piparipulla kirjoitti...

@Aron: Kivaa että tulit katsomaan blogiani :)
Tiedän Muttista, minulla on Muttin tomaattipyreetä jääkaapissa ja se on tosi hyvä! En vielä kokeillut Muttin tomaattimurskaa.

@Heidi: yay kun tämä tuote on sinun ostoslistassakin! :)

nynneli kirjoitti...

täytyy sanoa samaa että en itsekään varmaan erota tomaattimurskissa makuja. Ostan yleensä jotain sellaisia maustettuja. Pidän eniten valkosipulilla ja yrteillä maustetuista tomaattikastikkeista. Useimmiten ostan halvinta. Ja hyvä idea tehdä tuotearvosteluja. Olin itsekin ajatellut vähän samaa, mutta enpä ole vielä jaksanut.

http://nynnelinelamaa.blogspot.com/

BarbaraR kirjoitti...

Minusta Mutti on parasta, mutta myös kallista :(
On yrittanut myös Parmasole tomaattimurska ja kyllä se on hyvää ja halpaa. Suosittelen minäkin :)

Minna kirjoitti...

Täytyy kokeilla. Kiitos vinkistä.

Piparipulla kirjoitti...

@nynneli: kyllä ne ovat hyviä! Ostan niitä joskus, mutta mielummin maustan tomaattikastikkeen itse :)

@Barbara: Kiitos Barbara!

@Minna: ole hyvää :D

Salla kirjoitti...

Meillä syödään useimmiten Muttia, nyt ostin tarjouksesta tätä kokeiluun. Kannattaa muuten kokeilla myös Pirkan luomutomaattimurskaa, se on yllättävän hyvää! :)

Piparipulla kirjoitti...

Moi Salla!
Olen kokeillut Pirkan tomaattimurskaa, mutta ei vielä LUOMUtomaattimurskaa. Kokeilen ensi kertaa! Kiitos vinkistä :)

Girl of the blog kirjoitti...

Viikonloppuna juuri juttelimme poikaystäväni kanssa tomaattimurskasta ja italialaisista tomaateista.. Pitääpä kokeilla tätä. en kyllä koskaan tule unohtamaan italialaisten tomaattien makua, joita söimme viime kesänä Napolissa. Namnam =)

Piparipulla kirjoitti...

En koskaan käynyt siellä mutta tiedän että Napolissa syödään tosi hyvää ruokaa! Erityisesti pizza :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: Piparipulla :: Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino