Kaneli-jogurtti appelsiiniviipalet

lauantai 25. helmikuuta 2012

Tämä ohje oli jossain Pirkka lehdessä jokin aika sitten. Se kuulosti hyvältä koska se oli kevyt välipala ja täynnä C vitamiinia, niin päätin kokeilla. Reseptin A+  täyteläisen jogurtin tilalla käytin rasvatonta jogurttia.


Onko kauniin näköinen? Se oli tosi raikas ja maukas, vaikka mielestäni tämä olisi hyvä myös ilman hunajaa koska appelsiini on tarpeeksi makea. Tämä resepti sopii välipalaksi sekä jälkiruuaksi.


Ainekset (2 annosta):
1-2 appelsiinia
1 prk (200 g) maustamantonta rasvatonta jogurttia
1/2 tl kanelia
1 rkl juoksevaa hunajaa

Valmistus:
Kuori appelisiinit veitsellä kalvottomiksi ja leikkaa niitä ohuiksi viipaleiksi.
Laita viipalet lautaselle ja ripottele kaneli päälle. Lusikoi appelsiinien päälle jogurttia ja kaada hunajaa.

Buon appetito! Hyvää ruokahalua!

5 kommenttia:

vilijaana kirjoitti...

ihanan aurinkoinen välipala =)

Canelia kirjoitti...

Näyttää tosi hyvältä, nam! Hedelmäjälkkärit ovat ihania (niin kuin kyllä melkein kaikki muutkin jälkiruoat : D) ja kaneli on yksi lempimausteistani.

Piparipulla kirjoitti...

@vilijaana: Kyllä se on tosi nätti :D

@Canelia: Hahaha minun suosikit jälkiruuat sisältävät suklaata mutta kun nyt en voi syödä sitä pitää käyttää terveellisiä hedelmiä :P

R ja M kirjoitti...

Ihanan helppo ja nopea välipala! Mulle kävis jälkiruoastakin, joten pakko kokeilla. =)Oon keräilly moooonta vuotta Pirkka lehtiä, mut kertaakaan en oo yhtään reseptiä kokeillut! Pitäisi varmaan ruveta selaa läpi ja pistää kansioon.

-riina

Piparipulla kirjoitti...

@Riina: Minä aina otan Pirkka lehden kotiin, se on mielenkiintoista :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: Piparipulla :: Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino